Βυζαντινών Διατροφή / Food in Byzantium (2005)
[Bibliography]
Johannes Koder, Jean-Claude Cheynet, Ewald Kislinger, Ηλίας Αναγνωστάκης, Χαράλαμπος Μακιρτζής, Δήμητρα Παπανικόλα-Μπακιρτζή, Henry Maguire, Τίτος Παπαμαστοράκης, Ελεονώρα Σκουτέρη- Διδασκάλου, Βυζαντινών διατροφή και Μαγειρείαι / Food and Cooking in Byzantium, Δήμητρα Παπανικόλα-Μπακιρτζή (επιστ. επιμ.) / Demetra Papanikola-Bakirtzi (ed) (Υπουργείο Πολιτισμού, Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων / Ministry of Culture, Archaeological Receipts Fund, Αθήνα / Athens 2005)