Εγγραφή - Ανανέωση

Η συνδρομή στο ΑΠΑΝ είναι ετήσια και αρχίζει από την ημέρα που θα λάβετε τον προσωρινό κωδικό που θα σας στείλουμε, μετά από την καταβολή του ποσού στην τράπεζα.
Οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση σε όλο το Αρχείο, το οποίο είναι περίπου 65% πλουσιότερο από αυτό που βλέπει ο απλός επισκέπτης. Ο πλούτος έγκειται και στην ποσότητα του προσβάσιμου υλικού, αλλά και στα διαθέσιμα στοιχεία κάθε συνοδευτικής ταυτότητας, όπως εικονογραφείται επακριβώς στον ενδεικτικό Κατάλογο (στο Γίνε Μέλος). Επίσης, τα ταξίδια του Πανοράματος γίνονται αποκλειστικά για τους συνδρομητές. Για τα ταξίδια και όλες τις άλλες δραστηριότητες του Πανοράματος θα ενημερώνεστε εγκαίρως από τα Νέα που λαβαίνουν όλοι οι πανοραμικοί φίλοι και τα μέλη.
Η απλή συνδρομή είναι: 25 ευρώ. Για δεύτερο μέλος: 14 ευρώ. Για νέους έως 29 ετών και εκπαιδευτικούς εν ενεργεία: 10 ευρώ. Συνδρομή στήριξης: 80 ευρώ. Χορηγική: 200-400 ευρώ.
Αν κάνετε τον κόπο να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και μας γράψετε λίγα λόγια για τα ενδιαφέροντά σας (στο πεδίο Σχόλια), θα σας στείλουμε όλα τα διαδικαστικά, τα οποία δυστυχώς είναι αρκετά γραφειοκρατικά και λόγω των κανόνων της Προστασίας Ατομικών Δεδομένων. Εκτός από τα υποχρεωτικά πεδία που χρειαζόμαστε για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, τα υπόλοιπα στοιχεία θα μας είναι χρήσιμα για μια πρώτη γνωριμία και θα τα διαγράψουμε αμέσως μετά την εγγραφή.

*
*
*
*
*

* : υποχρεωτικά πεδία